Verzending

Wij vinden anonimiteit erg belangrijk. Niemand hoeft tenslotte te weten wat jij hebt bestelt. Daarom wordt jouw pakket verstuurd in een blanco doos zonder opdruk en staat 123kunstvagina niet vermeld als afzender. Zo kan niemand zien wat er in het pakket kan zitten. Ook staan wij niet op je bankafschrift vermeld.

Er zal nooit een bezorgpoging plaats vinden bij de buren. Als je het prettig vindt kun je tijdens het bestelproces ook aangeven dat je het pakket wilt laten bezorgen op één van de ruim 2600 afhaalpunten van PostNL. Dan kan je het afhalen wanneer jij wilt. Je krijgt automatisch bericht wanneer het voor jou klaar ligt.

Als je jouw bestelling op werkdagen vóór 22:00 plaatst, en de artikelen zijn op voorraad dan kun je de volgende dag al genieten van je bestelling*.

*Het kan echter voorkomen dat wij door omstandigheden deze levertijd niet kunnen garanderen. In dat geval ontvang je jouw pakket 1-2 dagen later. Je krijgt automatisch bericht als het pakket is verzonden of klaar ligt op het PostNL ophaalpunt

Retourvoorwaarden

  1. Je retourneert binnen de zichttermijn. De zichttermijn is 14 dagen. De zichttermijn gaat in op de dag dat je het artikel ontvangt.
  2. Het artikel zit in de originele verpakking en is onbeschadigd.
  3. Artikelen die je niet kunt retourneren:
    • Cadeaubonnen en -kaarten.
    • Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken. Dit zijn bijvoorbeeld sextoys, lingerie, kleding, kostuums, glijmiddel etc.

Hoe retourneer ik mijn artikel(en)?

Neem contact met ons op via info@123kunstvagina.nl en geef ons zo veel mogelijk informatie over de bestelling en producten die je wilt retourneren. Wij nemen vervolgens contact met je op om het retour proces verder te begeleiden.

De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Vervolgens controleren wij het pakket en storten het bedrag inclusief verzendkosten binnen 30 dagen terug op je rekening. 

Indien de retourzending na controle toch niet aan de eisen blijkt te voldoen, bijvoorbeeld door beschadiging of geopende verpakking van hygiënische producten, dan vervalt alsnog het retourrecht en kunnen de artikelen tegen betaling weer worden opgestuurd.