Kunstvagina

Travel Pussy | De kunstvagina voor op reis

travel pussy

De travel pussy is een kleine kunstvagina. Door het kleine formaat kun je deze makkelijk meenemen in je tas, koffer of rugzak. Zo heb je op elk moment een kunstkut bij de hand. Of je nou op vakantie gaat, een weekendje weg of op zakenreis, met een travel pussy kom jij altijd aan je trekken. Het sexspeeltje kun je natuurlijk alleen gebruiken maar je kunt hem ook samen met je partner gebruiken. Zo maak je de reis of vakantie nog eens extra leuk.

De travel pussy voor onderweg

Je kunt de kunstkut natuurlijk op je eindbestemming gebruiken, maar ook onderweg kun je er veel plezier aan beleven. Omdat het formaat vrij klein is kun je hem ook makkelijk meenemen in bijvoorbeeld de auto of vrachtwagen. Ideaal als je even een verzetje zoekt of wilt ontspannen.

Voor ieder wat wils

Wil je een vaginale, anale of mond opening? Het kan allemaal. Je kunt ook een set kopen waarbij er soms meerdere varianten in één pakket zitten. Zo kun je afwisselen of je favoriet met je meenemen.

Gebruik

Een travel pussy is niet heel groot en daarbij dus ook niet gemaakt van heel dik materiaal zoals een normale kunstvagina. Hierdoor heb je een goede grip tijdens het gebruik en echt even een intiem moment met jezelf. Na gebruik kun je de kunstvagina uitspoelen met water of weggooien als je hem niet meer wilt. Een sex ei als het merk Tenga maakt zijn bijvoorbeeld bedoeld voor éénmalig gebruik. Hier zit ook een klein zakje glijmiddel bij.

Travel pussy kopen

Wanneer je in onze online sexshop besteld ben je verzekerd van een discrete verwerking en verzending van jouw bestelling. Bestellingen die geplaatst worden vóór 22.00 worden dezelfde avond verzonden en kun je morgen in huis verwachten. Alle bestellingen worden uitsluitend verzonden in een blanco doos zonder opdruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *