Tips

Ik verkoop mijn gedragen slipjes – Geen kantoorbaan voor Rosalie (25)

gedragen slipjes kopen

Waarom verkoop je gedragen slipjes?

Ik ben geen doorsnee meid. Ik hou van dingen anders doen en ben eigenlijk best wel ondeugend! Ik hou ervan om spannende dingen te doen. Daarom kwam ik met het idee om mijn eigen gedragen slipjes en gebruikte sextoys te verkopen op deze webshop. Ik vind het een fijnspannend idee om mannen hun fantasie op deze manier werkelijkheid te maken. Vele gebruiken een product uit de webshop en bestellen daarbij een gedragen slipje. zoals een nep kutje of een lekkere kont.  Zo ervaar je de geur tijdens het gebruik  en is het een realistisch intiem moment. Zo is de seks met een kunstvagina realistisch en super geil ! Vele vinden dit lekker en fijn. Ze worden er blij van. Als mijn klant blij is ben ik nog blijer!

Wat zijn de mogelijkheden?

Als je een gedragen slip besteld kan je kiezen voor extra opties. Zo kan je kiezen voor 1x klaarkomen in een slip of zelfs meerdere keren. Niet afvegen na het plassen of met het slipje aan plassen. Een menstruatievlek? Vele opties zijn mogelijk.  Wat zeer populair is dat ik met mijn slipje aan, sex heb met mijn vriendje. Ik doe graag waar jij opgewonden van word. Wat vind jij spannend?

Zijn er dingen die je niet doet?

Zeker, alleen de aangegeven opties zijn mogelijk. Meer niet! Ook niet tegen meer betaling. Zo maak ik bijvoorbeeld geen video’s of andere foto’s dan staat aangegeven.

Hoe weet de klant of de slip wel echt is gedragen?

Het belangrijkste is dat ik eerlijk ben. Ik doe mijn werk serieus maar wel met plezier. Zodra je de bestelling hebt ontvangen zul je direct mijn geur beleven. En geloof me, hier word je blij van! Als jij wilt dat ik mijn slip 3 dagen draag of klaarkom in mijn string, dan doe ik dat!

Ik heb ervoor gekozen om mijn gedragen ondergoed te verkopen via 123kunstvagina.nl. Dit om de koper gerust te stellen dat het betrouwbaar is. Op vele site’s word het zelfstandig aangeboden en krijg je vervolgens een slip opgestuurd die zo goed als nieuw is. en die teleurstelling zit je niet op te wachten. Kies daarom voor zekerheid en bekijk vele slipjes HIER.

Hoe kan je gedragen slipjes kopen?

Op de website zie je meerdere gebruikte items staan. Je kiest de slip, string of ander product uit die jij wilt hebben. Je kan meerdere opties aanvinken wat jou wensen zijn. Na jouw bestelling is ontvangen ga ik de eerst volgende mogelijkheid jou uitgekozen slip / item dragen en/of voer de aangegeven wensen uit.

Hoe word een bestelling verzonden?

Dit gaat volledig discreet! Het opgegeven adres word ingevuld op de brievebuspost of pakket. Je kan niet zien wat er in zit. Zo blijft het volledig anoniem. Zelfs bij de betaling staat er bij je bankafschriften een algemene omschrijving. Zo kan niemand zien wat of waar je besteld hebt. Handig toch?

Wat is de levertijd?

de levertijd kan verschillend zijn. Het is erg populair. Soms is een levering na een dag mogelijk, soms na bijvoobeeld 5 dagen. Dit ligt er geheel aan hoeveel aanvraag ik gehad heb en jou aangegeven draagtijd.  Ik zal iedereen zijn wensen nauwkeurig uitvoeren en dat kost soms iets meer tijd dan de andere keer.

Ik doe mijn uiterste best om jou bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Conclusie

word jij opgewonden van een gedragen slip of een gebruikte sextoy? Of ben je mischien een voet fetish en word je opgewonden van gedragen sokken. schaam je niet en bestel! ik kijk er naar uit om jouw wensen te vervullen. twijfel niet, gewoon doen!

wil jij deze bijzondere ervaring zelf beleven? klik HIER om alles te bekijken.

Hopelijk beleef jij binnenkort mijn geile geur. liefs! x x x Rosalie

Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *